The Butcher Amsterdam – finally here!


Image

A delicious burger bar in de Amsterdamse wijk ‘de Pijp’

Eind mei opende The Butcher – een nieuwe burger bar – zijn deuren op de Albert Cuypstraat. De heren Yossi Eliyahoo en Ricardo Sporkslede sloegen de handen ineen en openden een eerste vestiging in de Amsterdamse Pijp. Het idee: een stijlvol burgerrestaurant met hoogwaardige hamburgers -a la minute bereid met de meest verse ingrediënten- goede service en een ontspannen ambiance.

Zoals de naam The Butcher al doet vermoeden kiezen de chefs voor vlees van allerbeste kwaliteit – Aberdeen Angus rund – en wil The Butcher de ultieme hamburger maken. Hierbij wordt aandacht besteed aan elk detail, het ultieme vlees, de juiste kruiden, de combinatie van ‘het groen’ en natuurlijk het lekkerste broodje. De geheime ‘signature-sauzen’ en het broodje zijn ‘home made’ en op het menu staan zowel traditionele als meer eigentijdse hamburgers. Met professionele gedrevenheid is elk aspect uitgedacht en geperfectioneerd.

Ondernemers Yossi Eliyahoo (Restaurant Momo Amsterdam) en Ricardo Sporkslede (Fabulous Shakerboys en Bartender Netwerk) zijn de initiatiefnemers van dit nieuwe restaurant. Zij hebben het concept en natuurlijk de ultieme burgers ontwikkeld en geperfectioneerd.

Het is gelegen in de trendy en multiculturele wijk de Pijp, aan de Albert Cuypstraat: de beroemdste markt van Nederland. De opvallende gevel van The Butcher past geheel thuis in de omgeving van de Amsterdamse markt. Net als bij een traditionele slager zie je het vlees in de vitrine liggen zodat je weet wat je krijgt: een eerlijk en vers bereid product. Trouw aan de kosmopolitische setting is The Butcher van 11 uur ‘s ochtends tot na middernacht geopend. Of je nu een laat ontbijt, een uitgebreide lunch, een heerlijk diner of een ‘midnight snack’ zoekt, The Butcher biedt het allemaal. 

De uitstraling van The Butcher is traditioneel, een fijn staaltje vakmanschap met een moderne twist. Het prijswinnende architectenbureau BK Architects (www.bkarc.com) is verantwoordelijk voor het design. Door de open keuken kijk je vanuit het stijlvolle restaurant mee terwijl de koks de burgers bereiden.

Met oog voor detail, van servet tot presentatie van de menu’s, is The Butcher een toonaangevende en opvallende verschijning in Amsterdam.

The Butcher 

Albert Cuypstraat 129 | 1072 CS AMSTERDAM | www.the-butcher.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: